EcoNut mosódiós házi mosószappan 150g

Ár:745.00Ft
Raktáron
Kosárba

Tisztán növényi mosószappan mosódiós alappal, pálmaolaj nélkül.

Kiemelkedően habzik, szépen tisztít. A ruhaneműk puhák maradnak vele.

Használható mosáshoz és folttisztításhoz.

 

#vegan # hazaigyartas # palmaolajmentes #allatkiserlet-mentes

 

Összetevők: mosódió főzet, kókuszolaj, napraforgóolaj.

A szappan felületaktív anyag, képes a zsíros és a vizes koszfoltokkal is elbánni. Nem tartalmaz szintetikus tenzideket, illatanyagokat. Kiváló mosó és tisztító hatású, biológiailag könnyen lebomlik a természetben.

A mosószappan remekül használható mosáshoz: a ruhákhoz adagoljunk 2 púpozott evőkanál mosószódát, 1 púpozott evőkanál szódabikarbónát és 1 púpozott evőkanál mosószappan reszeléket. 40 foknál alacsonyabb mosás esetén célszerű ezeket meleg vízben feloldani. Öblítéshez ecetet, vagy citromsavat ajánlunk, illatosításra pedig mosóparfümöt, vagy bármilyen illóolajat!

Tipp: Mosószappan reszelékkel lágy vagy közepesen kemény vízzel (például Budapest nagy részén) megfelelően mos a mosógép, de ahol nagyon kemény a víz, ott mindig tegyünk hozzá mosószódát. A vízlágyító mosószódát a mosás előtt oldjuk fel forró vízben, majd adjuk hozzá a szappanpelyhet, és ezt a folyadékot tegyük a gépbe. Ha a csapvíz kemény, több mosószódát, ha lágy kevesebbet használjunk.

Folttisztításhoz: A vizes szappannal a foltot bedörzsöljük az anyag finomságához mérten majd a mosógépbe tesszük, vagy kézzel kimossuk.