SensEco Ultimate Prémium Mosógél 1500ml

Ár:2490.00Ft
Raktáron
Kosárba

Mosás és öblítés egyben: prémium illat, puhaság és tökéletes tisztaság egy formulában.

A SensEco Ultimate forradalmi újítás a környezettudatos mosószerek világában. Egyedi formulája lehetővé teszi, hogy a  mosás során időt,energiát és pénzt spórolj. Fenntartható alapanyagok, bio enzim és balzsamos illat kényezteti a ruhaneműket - fehéret, színeset egyaránt. Valódi luxus a szürke hétköznapokban.
Képzeld el, hogy nem kell többé hazacipelned öblítőt és folttisztítót. Ez a gél nem csak alapból tisztára mos, de törődik az extra szennyeződéssel miközben balzsamos puhaságot és fenomenális illatot kölcsönöz ruháidnak.
Adagolása egyszerű a kupakkal és igazán kiadós, kompakt: 40 ml elegendő egy 4,5-5 kilós töltetű mosógépbe.
Ajánljuk mindazoknak, akik "öblítő mániásak", de azért szeretnék ezt kicsit környezetkímélőbb módon űzni, akik a puhaságot nem adnák semmiért, de azért mindent nem akarnak a csatornába engedni. Rohanó fiataloknak, újdonságot kereső gyakorló anyukáknak, frissességre vágyó nagyszülőknek!

Adagolás: 1 adagoló kupaknyit (kb.40ml) önts a mosószer adagolóba és indítsd el kedvenc mosási programod. Kérlek, ne adj mellé semmiféle enzimes mosószert vagy egyéb öblítő anyagot! Gyapjú és selyem mosására ez a mosószer nem alkalmas. Azonban az EcoNut igen, nézd csak: http://okoelet.hu/?23,econut-mosodios-mosogel-levendula-5000ml